ЦСКА - София иска още петима нови, ето на кои позиции, част от набелязаните имена са ясни

ЦСКА - София иска да се подсили с още петима футболисти до края на трансферния прозорец. “Червените” желаят да привлекат в редиците си двама нападатели, две крила и ляв бек, научи Sportal.bg. В момента текат усилени преговори, но има сериозни финансови разминавания с част от набелязаните имена, което бави сделките.

Едно от тях е Йоанис Питас. Кипърският национал принципно е дал съгласие да продължи кариерата си в България, но ЦСКА - София не може да се разбере с настоящия му клуб АИК за трансферната сума. Шведите искат 2 млн. евро, но “червените” смятат, че тя е твърде висока и са склонни да платят двойно по-ниска цена за 28-годишния нападател. Т.е. не повече от милион евро.

Друг набелязан за трансфер футболист е националът на България Мартин Минчев. Но тази сделка също е трудно осъществима и може да се проточи във времето. Причината е, че турският му клуб Ризеспор е сложил сериозна трансферна сума, а и самият футболист е разколебан дали трябва да се връща в родното първенство.

Останалите, с които се водят преговори, са чужденци.

Според информация на нашата медия, “червените” няма да привлекат спрягания за трансфер на “Армията” Муса Дженепо от Старнадрт (Лиеж).

Още от БГ Футбол

Виж всички