ЦСКА - София представи новия екип, фланелката е с мисъл за България (снимки)

ЦСКА - София пусна в продажба фланелката за новия сезон. Тя е с мисъл за България, "червеното", семейство и идеята за добрина и смисъл. 5% от печалбата на всеки екип ще отива във "Фондация ЦСКА", която ще подпомага различни каузи. Цената на фланелката е 125 лева, а на гащетата - 59 лева. Желаещите да си щамповат своето име и номер ще трябва да платят 25 лева отгоре.

"Водени от желанието ни да превърнем футбола в полезен инструмент за взаимопомощ, съпричастност и сплотеност, когато преди година обмисляхме десетки идеи за създаването на новата фланелка, взехме решение да я обвържем с по-дълбок смисъл. 

Този смисъл се нарича Фондация ЦСКА - основен детайл в екипа на първия отбор за сезон 24/25 и ключов акцент в най-важната и дългоочаквана от феновете кампания – тази по представяне на новата фланелка. 

Оттук нататък в наша мисия се превръща да даряваме надежда чрез силата на футболния феномен ЦСКА. 

Водени от отзивчивостта на великата ни публика към всички каузи през годините, вярваме, че е време за следващото ниво – да се превърнем в символ на добрина и да помагаме организирано, активно и реално на хората в нужда. 5% от печалбата на всяка фланелка от първия екип ще бъдат дарени за Фондация ЦСКА. 

За поредна година не изневеряваме на традицията официалната фланелка да е ангажирана с всичко онова, което е важно за нас – България, „червеното“ семейство, идеята за добрина и смисъл. България: идеята за родината ни е застъпена чрез детайл на бойното знаме на гърба на фланелката - знамето, което от миналия сезон съпътства отбора на всеки мач, за да ни напомня за началото и важните армейски ценности, които искаме да следваме.

Със същата цел в ръкавите на екипа e изобразен релефен камуфлаж, вдъхновен от войнишките униформи. Единство: Нашивката с четирите свещени за всеки фен букви "CSKA" символизират общата ни „армейска“ кръвна група, обединяваща великата ни публика. Защото за всеки верен привърженик ЦСКА е живот.

Взаимопомощ: Фондация ЦСКА е нашият начин да бъдем социално отговорни, да бъдем пример, да покажем какви сме всъщност. Цветово фланелката е вдъхновена от екипите на ЦСКА от началото 21-ви век.  

Фланелката е налична онлайн, както и в официалния ни фен магазин пред ст. “Българска армия”, пишат "червените" на своя сайт.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички