Испания ще спечели Евро 2024, а ние ще се върнем, заяви вратарят на Грузия

Загуба с 1:4 от Испания сложи край на първото участие на Грузия на Европейско първенство, като това се случи в осминафиналите, а вратарят Георги Мамардашвили очаква Испания да спечели състезанието. Испанците изостанаха след автогол в 18-ата минута на Льо Норман, но така и не загубиха самообладание, като стигнаха до четвъртфиналите благодарение на голове на Родри, Фабиан Руис, Нико Уилямс и Дани Олмо.

Вили Саньол се оплака от ВАР, но призна превъзходството на Испания

„Мисля, че Испания е фаворитът за този турнир и те ще станат шампиони. Жалко, че се срещнахме с този отбор, но няма проблем, това не е краят. Ще се върнем по-силни", каза Мамардашвили пред репортери. „Разбира се, тъжно е, че загубихме на осминафиналите, но трябва да се радваме и за това, защото доскоро не можехме да си представим, че ще стигнем дотук“, добави той.

Испания не трепна от лошото начало и уверено стигна до мечтания четвъртфинал с Германия

Грузинците се превърнаха в приятната изненада на турнира, като победиха Португалия с 2:0 в последния си мач от група „F,“ за да стигнат до фазата на елиминациите, докато се опитваха да играят агресивен футбол срещу именити съперници.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти