Юлманд: Този мач няма да има нищо общо с онзи преди три години

Англия е страхотен отбор, но датчаните ще направят всичко по силите си, за да вземат реванш за загубата в полуфиналите на европейското първенство по футбол преди три години. Това заяви селекционерът на шампионите от 1992 Каспер Юлманд, цитиран от агенция ДПА.

"Изправяме се срещу страхотен отбор. Това обаче е нов футболен мач и той няма нищо общо с онзи от преди три години. Ще опитаме да го спечелим", заяви Юлманд на пресконференция преди срещата с европейските вицешампиони.

Вратарят Каспер Шмайхел вярва, че англичаните са по-силни от последния мач между двата отбора и за да бъдат победени, датчаните трябва да играят на върха на възможностите си. Двубоят ще бъде проведен утре във Франкфурт.

"Англия беше отбор от световна класа и преди три години. Ако погледнете какво са подобрили и опита, който са натрупали, сега са може би дори по-силни. Трябва да покажем най-доброто, на което сме способни, за да ги победим", заяви бившият вратар на Лестър Сити, цитиран от ДПА.

Англия започна турнира с победа с 1:0 срещу Сърбия, а Дания направи равенство 1:1 срещу Словения. Единствения гол за вицешампионите вкара звездата на Реал Мадрид - Джуд Белингам, който бе похвален от Юлманд.

"Той направи фантастичен сезон. Никой не можеше да си представи, че ще вкара толкова много голове. Невероятно е да гледаш как толкова млад футболист блести в състава на победител в Шампионската лига", заяви Юлманд.

Още от Футбол свят

Виж всички