Нефтохимик картотекира капитанът на юношите си за Efbet Супер Волей

Капитанът на юношите на бургаския Нефтохимик 2010 (Бургас) до 18 години – Антоан Ценов, ще е 13-ият воин на треньора на мъжкия тим Мартин Стоев за новия сезон 2024/2025 Efbet Супер Волей. 17-годишният разпределител ще бъде картотекиран при мъжете, като ще участва в тренировките. Той ще бъде резервен вариант при евентуално отсъствие на някой от основните плеймейкъри Добромир Димитров и Стилиян Асенов.

Мартин Стоев и Отмъстителите от Нефтохимик!

187-сантиметровият Антоан, който е роден на 13 април 2007 година в Димитровград, вече се е готвил с мъжкия тим. Един сезон в първия отбор на клуба навъртя година по-големият Ясен Петров, който е либеро, но е използван и като посрещач при нужда. През изминалата кампания Антоан и съотборниците му от тима до 18 години стигнаха до допълнителен квалификационен турнир за финалната осмица на държавното първенство, като останаха трети в него.

Владислав Иванов премина в Нефтохимик

Президентът на Нефтохимик Огнян Томов и старши треньорът Стоев завършиха като цяло селекцията за предстоящата кампания. В състава освен Димитров и Асенов са диагоналите Павел Мороз и Стоян Димитров, центровете Красимир Георгиев, Венцислав Рагин и Шимон Крайчович, посрещачите Розалин Пенчев, Аксел Трухчев и Франсоа Ребейрол, както и либерата Владислав Иванов и Петров.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти