Написаха стихотворение за контузения капитан на Балкан

Капитанът на Балкан Димитър Димитров няма да се появи на паркета в "Арена Ботевград" за мач №3 от финалната серия с Рилски спортист в Националната баскетболна лига, в която неговият тим изостава с 0-2 успеха. Причината е контузия в носа, която получи по време на втория мач между двата отбора в Самоков. В последствие се оказа, че травмата е по-тажка от очакваната, като носът му е счупен на две места и трябва да претърпи операция.

Феновете на тима от Ботевград се обединиха в името на опитния баскетболист, който е изключително важна фигура в състава на Васил Христов и му посветиха стихотворение. А то звучи така:

„Това са рими, написани с ЛЮБОВ за капитана на Балкан – МИТКО ДИМИТРОВ. Той не е просто играч, а цяло вдъхновение, за всички фенове – символ на обединение! Духът и страстта на Балкан той въплъщава, момчето, което в СЪРЦАТА НИ завинаги остава. НИЕ СМЕ С ТЕБ, КАПИТАНЕ!!! Добре го знай, завинаги обичан, подкрепян от всички докрай!“

Важният трети мач между Балкан и Рилецо е днес от 19:00 часа в Ботевград. Припомняме ви, че касите отварят в 17:00 часа заради огромния интерес към билети за тази среща, а феновете на тима от Ботевград ще могат да изрисуват лицата си в зелено и бяло на влизане в спортното съоръжение.

В Ботевград подготвиха нещо специално за феновете на Балкан

Докато стискате палци на своя любим отбор във финалнат серия можете да участвате и в играта на Sportal.bg, в която ви даваме възможност да спечелите официални екипи на четири от звездите на Балкан или екип на Рилски спортист! Не пропускайте този шанс!

Играйте и спечелете страхотни награди от Балкан и Рилски спортист със Sportal.bg!

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти