Пресконференцията за Max Fight 58 ще бъде отворена за фенове

Пресконференцията за предстоящото издание на бойната верига MAX FIGHT ще се проведе утре (23.05) от 11:00 часа в зала “Левски София” в “Garithige Park”.

На пресконференцията ще присъстват нокаутьорът Борислав Велев Рой и носителят на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча”, които ще се изправят един срещу друг в основната битка на вечерта.

Ще присъстват също бургаският боец Мирослав Милков “Спартанеца” и Никола Златев “Доктора” от Варна, които ще се качат на ринга в подглавна битка на вечерта в мач по правилата на ММА , категория до 93кг.

Готовност да отговаря на отправените към него въпроси ще има по-малкият от братята Копривленски - Мартин, който ще се изправи срещу бившият претендент за шампионския пояс на „MAX FIGHT“ - украинецът Дима Глевка, в мач по правилата на К1.

Братовчедът на Борислав Велев Рой - Кирил Борисов също ще присъства, както и неговият опонент Димитър Димитров. Двамата ще се изправят в сблъсък в тежка категория по правилата на професионалния бокс.

Собственикът на шампионата - Любен Джубрилов също ще присъства.

В петък 24.05, ден преди „MAX FIGHT 58“, ще се състои официалното претегляне в зала „Lonsdale & MAX FIGHT CENTER“ (ул. Бул. Цветан Лазаров 4) от 10:30 часа.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти