Истинско Heineken® шоу под дъжда на "Васил Левски"

В страхотно шоу, изпълнено с много футболни емоции се превърна събитието "11 метра до Уембли", организирано от Heineken®. На националния стадион "Васил Левски" се събраха истински заклети фенове на футбола, които получиха шанс да изпълнят дузпа на легендарния вратар Йежи Дудек, с която да си спечелят билет за финала на Шампионската лига.

Любителите на играта се сдобиха с тази възможност, след като взеха успешно участие в предизвикателството на единадесетте въпроса, свързани със знания за Шампионската лига и партньорството на световноизвестния бирен бранд с турнира.

Йежи Дудек е емблематичен вратар както за Шампионската лига, така и за Ливърпул. Полският страж изигра над 180 мача за тима, като през великата вечер на сезон 2004/2005 той се превърна в големия герой за мърсисайдци, след като направи феноменално двойно спасяване в 120-ата минута при резултат 3:3, и след това отразявайки две дузпи на легендите Андреа Пирло и Андрий Шевченко, за да донесе най-ценния европейски клубен трофей на своя отбор.

Йежи Дудек има във витрината си още няколко отличия с Ливърпул, а към тези успехи можем да добавим шампионска титла на Нидерландия с Фейенорд, както и титла, купа и суперкупа на Испания с екипа на Реал Мадрид.

Всеки един от изтеглените застана зад бялата точка, а феновете получаваха съвети от легендата на българския футбол Димитър Бербатов.

През първия етап на турнира и с успешно изпълнени дузпи преминаха Христо Христов, Наталия Ивановa, Спасимир Спасов, Пламен Стойков, Виктор Алексиев, Пламен Атанасов, Доан Лютфи, Марио Николов, Илианa Хинкова, Андриан Колаксъзов, Елвана Говедарова, Кристиян Иванов, Александър Георигев, Николай Нестеров, Манол Денев, Валентин Иванов, Ангел Търпов, Петър Петров, Мартин Иванов, Андрей Николов, Мартин Катинов, Антон Михайлов, Александър Борисов, Огнян Цветанов, Енчо Цайкин, Цветина Гаджулова, Красимир Киров, Тихомир Милков, Никола Николов, Васил Серафимов, Георги Маринов и Стивън Николов.

Все пак късметът при жребия бе на страната на Александър Георгиев, който си спечели от играта на Heineken® билет за двама за финала на UEFA Champins League, който ще се проведе на стадион "Уембли" в Лондон.

Още от Футбол свят

Виж всички