И Наполи посяга към Грийнууд

Наполи е поредният клуб, който се интересува от възможността да привлече в редиците си нападателя на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд. Англичанинът прави страхотен сезон под наем с екипа на Хетафе и това привлече вниманието на доста клубове, а сега към тях се присъединиха и неаполитанците, разкрива "Кориере дело Спорт".

22-годишното крило има договор с Юнайтед до 2025 година, но на този етап е по-вероятно "червените дяволи" да опитат да го продадат през лятото. Това е и основната причина толкова много отбори да протягат ръце към младия англичанин.

(АРХИВ) Спечели билет за двама за финала на Шампионската лига

Досега Грийнууд най-често бе свързван с интерес от страна на Ювентус, но името му бе спрягано и за Атлетико Мадрид, Хетафе и два неназовани отбора от Премиър лийг. Изглежда сега и Наполи е готов да се включи в битката за подписа му.

На този етап Грийнууд отказва да коментира слуховете за бъдещето си. Той все още таи надежда, че ще получи нов шанс в Манчестър Юнайтед, макар това да изглежда малко вероятно. През този сезон той има 34 мача за Хетафе, в които е отбелязал 10 гола и е направил 6 асистенции.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти