(АРХИВ) Английското шоу на WINBET: Прогнозите за най-интересните мачове от Премиър лийг в събота

Журналистът Ивайло Йолчев, който е фен на Арсенал, бе поредният гост в "Английското шоу на WINBET" и взе отношение по темата за борбата за титлата между любимия му клуб и Манчестър Сити. Мнението му е, че Арсенал и тази година ще се размине с отличието, защото не очаква "гражданите" да сбъркат до края на сезона. Ето какво сподели конкретно за днешния мач на тима на Гуардиола срещу Фулъм.

"За съжаление не очаквам изненада. Симпатичен ми е Фулъм. Имат готин стадион на най-хубавото място в Лондон, но нямат мотивация да играят в този момент. Решили са си сезона. Манчестър Сити повече би се затруднил срещу отбор, който иска да оцелее. За мое съжаление Манчестър Сити ще си вземе мача без проблеми".

Ивайло Йолчев коментира и другите по-интересни срещи от съботната програма като акцентира на сблъсъка между Нотингам и Челси:

"Неоправдано фаворизиран ми е Челси. По-скоро мисля, че "сините" няма да спечелят. Много са непостоянни, а Нотингам има голяма мотивация в тази среща", каза той.

В неделя и понеделник ще видите прогнозите на дългогодишния журналист и за дербитата: Манчестър Юнайтед - Арсенал и Астън Вила - Ливърпул.

Още от Футбол свят

Виж всички