Де Роси: Понякога късметът ти се отплаща

Треньорът на Рома Даниеле Де Роси бе щастлив след успеха над Удинезе в доиграването на мача между двата тима. Сега се изиграха само 20-ина минути, след като преди това в сблъсъка на 14 април се наложи мачът да бъде прекъснат в 72-рата минута, след като Еван Ндика колабира на терена. Наставникът призна, че тимът му е имал късмет да измъкне победата в добавеното време.

"Преди мача се пошегувах с играчите, че нямам идея какво да им кажа. Никога досега не се бях готвил за 20-миунтен мач. Няколко минути след началото видях, че може да се наложат промени, защото имахме твърде много нападатели. Пуснах Ел Шаарауи, защото той е по-офанзивен, а видях, че в Удинезе има умора по крилата", започна Де Роси.

(АРХИВ) Спечели билет за двама за финала на Шампионската лига

"По принцип съм по-спокоен, всъщност, бих искал да се извиня на Удинезе за начина, по който отпразнувах гола срещу отбор, който винаги е бил приятелски настроен и се е държал уважително. Нямам нищо против тях. Но това бе важен гол във важен мач, с който показахме, че сме силен отбор. До последно търсехме гола, защото сме отбор, който винаги се бори докрай. Понякога късметът ти се отплаща", допълни специалистът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти