Меси и останалите звезди на Интер Маями се скарали със съдията и противниковия треньор след загубата от Монтерей

Суперзвездата на Интер Маями Лионел Меси пропусна поради контузия снощната домакинска загуба на своя тим с 1:2 от Монтерей в Шампионската купа на КОНКАКАФ, но въпреки това влезе в пререкание с противниковия треньор веднага след края на мача, съобщават мексикански журналисти.

Интер Маями допусна нова загуба без Меси

След последния съдийски сигнал треньорът на Интер Маями Херардо Мартино, Меси и част от останалите играчи на тима, сред които Луис Суарес и Жорди Алба, са отишли при реферите на двубоя, за да се оплакват от техните отсъждания. По време на гневния протест се появили наставникът на гостите Фернандо Ортис и помощникът му Николас Санчес, които привлекли вниманието на Меси, като аржентинецът започнал да се кара и на тях. От Монтерей дори са подали доклад до КОНКАКАФ, в който са описали тази случка.

Меси не беше на разположение на Тата Мартино, но изгледа двубой от ложите на стадиона, подкрепяйки своите съотборници. От друга страна, в навечерието на мача Ортис намекна, че може да има съдийска помощ за Интер Маями предвид популярността на нападателя, така че гневната реакция на световния шампион не е изненадваща.

Още от Футбол свят

Виж всички