Рали шампионът представя нови спонсори, може да кара в Румъния

Рали шампионите на България за 2023 година Мартин Сурилов и тимът му MS Rally Team представиха във Фейсбук четири спонсора, с които ще работят през предстоящия рали сезон. Сурилов и навигаторът му Здравко Здравков си гарантираха националната титла, след като спечелиха най-голямото ни рали - “България” през септември миналата година.

В социалната мрежа последователно бяха обявени BSA Modern Packaging, QS Bulgaria - за четвърта година спонсор на тима, Elf и Viva Aluminium Systems. Сурилов подсказа пред Sportal.bg, че утре планира да представи още спонсори, с които ще работи през новия сезон и които ще се появят на борда на шампионския му Ситроен С3 Rally2..

Мартин Сурилов сред шампионите на Ситроен Рейсинг

“Благодарен съм на компаниите, които ни подават ръка и имат вяра в нас - заяви за Sportal.bg Сурилов днес. - Надявам се, че ще има рали сезон у нас, но с оглед на това, че средата на март мина, то който и да ръководи спорта, нашите ралита едва ли ще са повече от 2-3 тази година. Все още не събрали целия бюджет за 2024, но ще чакам новини за българските ралита и също така планираме да караме в асфалтовите състезания от рали шампионата на Румъния, които започват в края на април.”

Официално: Мартин Сурилов и Здравко Здравков са шампиони на рали

През миналата година Сурилов/Здравков и Пламен Стайков/Рафи Кадир (Шкода Фабия) се бореха за титлата до последното проведено рали от нашия шампионат - “България”, а покойният Мирослав Ангелов не успя да защити титлата си заради проблемите, които имаше в първите стартове за сезона.

Пламен Стайков и Рафи Кадир спечелиха 3-тото рали спринт "Пампорово"
Пламен Стайков: Проблемът се появи доста по-рано
Мартин Сурилов: Много съжалявам за Пламен Стайков

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти