Интер промени плановете си относно бъдещо ново попълнение

В Интер са преосмислили решението си относно провеждането на медицинските прегледи на бъдещото си ново попълнение Мехди Тареми, съобщават италианските медии.

Първоначално очакванията бяха нападателят на Порто да пристигне още днес в Милано, за да извърши необходимите тестове. Въпреки това от клуба са ги отложили за по-късен етап през следващите месеци, за да се избегнат проблеми за играча, който има още 4 месеца от договора си с “драконите”. Възможно е отлагането да е провокирано и от спортната криза в Порто, който загуби изненадващо с 2:3 от Арука снощи. Това доведе до днешна тренировка на тима, която не беше планирана.

Както е известно, Тареми ще се присъедини като свободен агент към Интер с договор за 2+1 години при заплата от около 3 млн. евро на сезон. Неговите медицински прегледи ще бъдат извършени тайно, както се случи и с Пьотър Жиелински. Халфът на Наполи също ще изчака договорът му да изтече в края на сезона, за да премине при “нерадзурите” без трансферна сума, подписвайки за 4 сезона при годишно възнаграждение от около 4,5 млн. евро. Поради тази причина той беше изваден от списъка на италианския първенец за елиминациите на Шампионската лига.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти