Феновете на Челси не спестиха разочарованието си на играчите след поредната загуба

Вчера Челси донесе поредно разочарование на своите привърженици от началото на сезона, след като допусна загуба с 1:0 от Мидълзбро в първи полуфинален сблъсък в “Карабао къп”. По този начин лондончани сложиха край и на положителната си серия от три поредни двубоя без поражение, която бе и най-дългата от началото на кампанията. 

Челси се върна към посредствеността в най-неподходящия момент

Феновете на “сините” не останаха никак доволни от представянето на своите любимци, освирквайки ги през голяма част от срещата. След последния съдийски сигнал един от лидерите на тима - Тиаго Силва отиде пред сектора с гостуващите привърженици и опита да ги успокои със спорен успех. 

Част от хората в сектора за гости все пак го изпратиха с аплодисменти след кратка интродукция между двете страни, но останалите продължиха да нападат Силва и съотборниците му с неприлични реплики и жестове. Мениджърът на тима Маурисио Почетино все пак остана оптимист и след срещата заяви, че има и втори мач на “Стамфорд Бридж”, където неговите възпитаници ще се опитат да преобърнат случилото се.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти