Тен Хаг скочи на ВАР след решенията срещу Копенхаген

Вчера Манчестър Юнайтед допусна третата си загуба след четири изиграни сблъсъка в груповата фаза на Шампионската лига. Тя дойде доста драматично, след като “червените дяволи” водеха комфортната преднина от 2:0 до червения картон на Маркъс Рашфорд минути преди изтичането на редовното време на първото полувреме, но след него получиха две попадения само в рамките на няколко минути, едно от които от дузпа. През втората част те отново поведоха с гол на Бруно Фернандеш от дузпа, но несъсредоточени действия в отбрана доведоха до пълен обрат за датския шампион само в рамките на четири минути.

Решенията на ВАР в двубоя на Ман Юнайтед предизвикаха противоречиви мнения в Англия

През тази година тимът от “Олд Трафорд” нееднократно страда от решения на ВАР и този път наставникът Ерик тен Хаг бе доста по-критичен към решенията на реферите. 20-кратните шампиони са получили четири дузпи в четири срещи в своя вреда от началото на сезона в ШЛ. Само преди няколко дни и друг наставник от Англия - Микел Артета от Арсенал изрази доста негативно мнение за решенията, взети от ВАР по време на тяхната среща с Нюкасъл. 

Изумителна драма на "Паркен" опря Манчестър Юнайтед до стената

“Допуснахме два гола, които не трябваше да бъдат зачетени. Първият бе от засада, а дузпата бе от много близо и ръката е в нормална позиция. Какво можеш да направиш? Четири дузпи в четири мача и поне две или три са много спорни. Играта не може да продължава така. Отборът е солиден, но целият сезон всички тези решения са срещу нас, като ги добавим към многото контузии. Има дух в този отбор и ще продължим, тази тенденция ще се преобърне,” заяви наставникът.

Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти