Вратар, изхвърлен от футбола за залагания: Имам доказателства за бивши и настоящи играчи от Серия А

Изпадналият в немилост бивш вратар Марко Паолино заяви, че разполага с доказателства, че е залагал с някои от настоящи играчи в Серия А. Паолини бе изхвърлен от футбола през 2011-а година, когато също бе централна фигура в скандал със залагания в местния футбол. Тогава той бе арестуван по подозрения, че е слагал допинг в бутилки с вода на своя тим, че е участвал в уреждане на мач, а също така и че лично е играел ролята на нелегален буукмейкър.

От Нюкасъл обмислят дело за милиони срещу Милан

Именно скандал със залагания тресе и в момента италианският футбол в последните седмици. Талантливият полузащитник на Ювентус Николо Фаджоли вече отнесе наказание, а очакванията са днес такова да бъде наложено и на Сандро Тонали.

“В миналото съм залагал с футболисти, които все още играят в Серия А, но също и с такива, които прекратиха кариерите си и в момента са част от федерацията. Не съм ходил със записващо средство, но имам доказателство за тези неща. Вестниците ме критикуваха, но аз бях първи,” заяви Паолони.

Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!

Имената на още няколко играчи от различни тимове в Серия А продължават да бъдат свързвани със скандала със залагания в Серия А, но до момента няма официални данни те да са замесени. Друг италиански национал - Николо Дзаниоло пък призна, че е играл хазарт, но твърди, че не е залагал на футбол, а единствено на рулетка и игри с карти.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!

Още от Футбол свят

Виж всички