Йоан Стоянов: Добре съм! Благодаря на всички за подкрепата

Българският национал Йоан Стоянов призова феновете да подкрепят "лъвовете" в предстоящата квалификация за Евро 2024 срещу Литва. Халфът използва момента и да благодари на всички за подкрепата. Късно снощи Стоянов се присъедини към лагера на националите, след като кацна в София с полет от Тел Авив.

Той бе възпрепятстван да подсили тима ни навреме заради извънредната ситуация в Израел. В последните дни Българският футболен съюз положи всички усилия, за да може футболистът на Апоел (Беер Шева) да бъде транспортиран на българска територия и да се включи към подготовката на представителната ни селекция за предстоящите двубои срещу Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври).

Йоан Стоянов вече е в България

Първоначално Стоянов имаше билет за редовен полет в понеделник, тъй като според програмата мачът на клубния му тим срещу Макаби (Хайфа) трябваше да се изиграе в неделя. След нападението на групировката "Хамас" срещу Израел на 7-и октомври първенството на тази страна беше спряно. Много полети от Тел Авив за Европа бяха анулирани. Тъй като има двойно гражданство обаче, Стоянов не успя да се качи на някой от извънредните евакуационни полети, които българската държава организира.

Йоан Стоянов: Искам да играя за България, след това се прибирам в Израел

"Тук съм, добре съм! Благодаря на всички за подкрепата. Подкрепете националния отбор в мача срещу Литва", призова Йоан Стоянов чрез социалните канали на националния тим на България.

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти