ПФА ще се опита да потуши конфликта между Тен Хаг и Санчо

Асоциацията на професионалните футболисти в Англия и Уелс (ПФА) планира да се намеси в продължаващия конфликт между мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг и Джейдън Санчо, съобщава вестник “Таймс”. 

Тен Хаг увеличи строгостта на наказанието на Санчо, той продължава да се инати

Проблемите между двамата започнаха след двубоя с Арсенал, когато нидерландският наставник заяви, че не е доволен от представянето на крилото в тренировките, а впоследствие крилото отговори с пост в социалните мрежи, в който се определи като “изкупителна жертва”. Играчът свали своята позиция след повече от седмица, но отказа да се извини на треньора и своите съотборници. Това доведе до отстраняването му от тренировките на първия отбор и пращането му да тренира с юношеските формации. 

Тен Хаг говори за Санчо, Антони и Магуайър и отсече: Преди мен в клуба нямаше добра култура

Сега от Асоциацията на футболистите са задействали своите контакти в опит да действат като посредник между двете страни в конфликта и с желание да изградят доверие и нови мостове на комуникация между Тен Хаг и Санчо. Наскоро на своя пресконференция нидерландецът бе категоричен, че единствено от играча зависи дали той има бъдеще на “Олд Трафорд”. Междувременно по-рано днес медиите в Англия съобщиха, че футболистът е изтрил своя профил в социалната мрежа “Инстаграм”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти