Испанската федерация опитва да скрие националния отбор във Валенсия

Испанската футболна федерация е взела решение сблора на женския национален отбор да се състои във Валенсия, съобщава вестник “АС”. 

Именно около световните шампионки се разрази еди от най-големите скандали в света на футбола в последните седмици, след като президентът на федерацията и вече бившият национален селекционер бяха принудени да напуснат след обвинения в сексуално насилие. Вчера пък новият селекционер Монсе Томе не изпрати повиквателна именно на станалата жертва на публична целувка Жени Ермосо, а впоследствие тя отговори с гневен пост. 

Отново скандали в националния отбор на Испания, Ермосо с нови нападки към федерацията

Така от федерацията са решили да изолират футболистките във Валенсия преди предстоящите им мачове за Лигата на нациите. Първоначалният план бе те да се срещнат на мадридското летище “Барахас”, след което да отлетят за средиземноморското пристанище, но той бе променен и испанските националки ще трябва да долетят направо във Валенсия. Тази промяна е наложена, за да бъдат те предпазени от голямото медийно внимание, твърдят от испанската футболна федерация.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти