Лацио преговаря със Заха

Лацио опитва да привлече в редиците си крилото на Кристъл Палас Уилфрид Заха. Договорът на 30-годишния англичанин изтече и "орлите" опитват да го доведат на "Олимпико" като свободен агент, пише "Лондон Ивнинг Стандард".

От Лацио вече са се свързали с футболиста и преговорите са в ход. За момента обаче той не е дал окончателен отговор. Пред Заха има няколко опции и той още мисли коя е най-добра за него. Освен да поеме към "Олимпико", той е получил предложение и от Кристъл Палас за нов договор, както и от клуб от Саудитска Арабия.

Офертата на Лацио за момента е най-ниска от споменатите. Тя не може да се сравнява със заплатата от 200 хил. паунда на седмица, която Палас му предлага. Въпреки това в клуба таят надежда, че могат да убедят играча да опита късмета си в Серия "А", а също така да играе и в Шампионската лига.

Почти цялата кариера на Заха премина в Кристъл Палас, ако не броим един кратък престой в Манчестър Юнайтед и Кардиф. За "орлите" той има 458 мача, 90 гола и 76 асистенции във всички турнири.

Още от Футбол свят

Виж всички