Високо напрежение и хвърчащи бутилки в ОАКА, Олимпиакос иска залата да се изпразни

Четвъртият двубой от финалната серия между отборите на Панатинайкос и Олимпиакос бе прекъснат при резултат 35:63 в полза на гостите в края на третата четвърт. Причина за това бе невъздържаното поведение на ядосаните фенове на “детелините”, които започнаха да обстрелват пейката на “червено-белите” с бутилки, бомбички и факли, предаде репортер на Sportal.bg. Освен това един от тримата съдии е бил уцелен с една от бутилките, които привържениците на домакините са изпратили по посока терена.

Везенков и Олимпиакос отново покориха Гърция след истински екшън в потрошения Олимпийски комплекс

Вследствие на това отборът на Олимпиакос беше прибран в съблекалните и така се образува дълга пауза без игра на паркета в Олимпийския комплекс в Атина. От лагера на действащите шампиони дори са поискали залата да бъде изпразнена, преди състезателите и щаба на тима да се завърнат на терена. 

Естествено, молбата на "червено-белите" е била удовлетворена, като съдиите на двубоя са призовали за евакуация на Олимпийския комплекс, за да може двубоят да продължи спокойно. Вследствие на това привържениците на домакините започнаха постепенно да изпълняват наредбата и се отправяха към изходите на съоръжението. Ултрасите на ПАО обаче не са пожелали да си тръгнат и вместо това са нахлули на терена, като със себе си са размятали останките от потрошените от самите тях седалки.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти