Чарлс Оливейра се върна към победите по впечатляващ начин

Чарлс Оливейра записа успех с технически нокаут в първия рунд и така се завърна по пътя на победите. Бразилецът се саморазрпави с Бенеил Дариуш в подглавната битка на събитието UFC 289 във Ванкувър.

Бразилецът сложи край на серията от осем поредни победи на Дариуш с технически нокаут в първия рунд. Ето как се разви срещата.

Дариуш откри битката с боксова комбинация и няколко лоу кика. Американецът притисна съперника си до клетката и Оливейра избра да пренесе двубоя на земя, като приеме играта по гръб. Бившият шампион отнесе няколко удара на земята, но атакува събмишън. Опитът му за ключ на крака беше неуспешен. С ритник с пета До Бронкс си направи разстояние, за да се изправи, а след това и притисна Дариуш с гръб към клетката.

Оливейра превключи скоростите и започна да засипва Дариуш с удари. Последният се сгромоляса на земята, а реферът Джейсън Херцог нямаше друг вариант, освен да прекрати битката.

"Готов съм да се бия с Махачев още сега! Миналият път видяхте едва 10% от възможностите ми", заяви Оливейра след края на битката!

Това е 20-и двубой за Оливейра в UFC, който печели преди да се стигне до съдийско решение. 

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти