Двама титуляри на Фулъм са аут до края на сезона

Защитникът Тим Риъм ще отсъства от терените до края на сезона, след като се оказва, че е счупил ръката си по време на мача на неговия клубен тим Фулъм срещу Манчестър Сити, обяви мениджърът на тима Марко Силва. 35-годишният защитник се подхлъзна в единоборство и падна лошо на ръката си преди почивката, което наложи да бъде заменен в 22-рата минута от Иса Диоп.

Марко Силва обяви, че още един от хората му отпада до края на сезона и това е Андреас Перейра, който беше изнесен на носилка след сблъсък с Мануел Аканджи от Манчестър Сити. За него е ясно, че има контузия в долната част на десния крак.

Треньорът на "котиджърс" обяви съмненията си след мача, че американецът "вероятно няма да играе повече" до края на кампанията – нещо, което той потвърди на пресконференция и преди пътуването до Ливърпул в сряда. След това с едно изречение потвърди същото и за Перейра.

"Очакваме повече подробности от прегледите, в това число има насрочен и ядрено-магнитен резонанс. И когато ще бъдем по-сигурни за всичко, ще дадем повече информация. Но и двамата няма да играят повече този сезон", каза още треньорът.

Американецът има 33 мача и 1 гол през този сезон, докато 27-годишният бразилски полузащитник Андреас Перейра е записал 33 мача и 4 гола. За Рийм травмата означава, че той отпада и от плановете на националния отбор на САЩ за мачовете от Лигата на Нациите на Зона КОНКАКАФ. 

Фулъм загуби с 1:2 от Манчестър Сити и това е трето поражение за тях в последните пет мача, като се нареждат на 10-о място в класирането с 45 точки.

Още от Футбол свят

Виж всички