Най-лошото ни първо полувреме, съжаляват от Борусия (Дортмунд)

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич смята, че тимът му е изиграл катастрофално първо полувреме, заради което е отпаднал от четвъртфиналите за Купата на Германия. В сряда вечер “жълто-черните” отстъпиха с 0:2 при гостуването си на РБ (Лайпциг) след голове на Тимо Вернер (22’) и Вили Орбан (90’).

"Показахме известно подобрение през второто полувреме, но не беше достатъчно, за да се класираме в следващия кръг. Ядосани сме, беше една ужасна вечер", каза още Терзич.

"Сега трябва да го преглътнем. В събота ни предстои следващият мач от първенството. Трябва са покажем различно лице, иначе ще става още по-трудно", добави той.

Спортният директор Себастиан Кел изказа подобно мнение: "Първото полувреме беше най-лошото, което съм виждал от отбора от известно време. Беше прекалено малко във всички аспекти. Бяхме изключително несигурни, постоянно изоставахме."

"Имахме късмет, че изоставахме само с един гол на почивката. Може да загубиш, но не по този начин. Това ще ни държи загрижени дълго време", добави Кел.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти