Дани Начев бе изтеглен в мъжкия състав на Спартак (Варна)

Краят на изминалия зимен полусезон бе доста тежък за една от младите надежди на Спартак (Варна) и българския футбол Даниел Начев. Русокосият техничар, наподобяваш с ексцентричния си вид голямата аржентинска звезда от миналото Клаудио Каниджа, претърпя операция на лявото ходило през ноември миналата година в софийската клиника "Света София" и пропусна зимната подготовка. 

Бе му поставен специален ортопедичен болт , а възстановяването трая повече от месец. Талантът тренира много усърдно, за да навакса пропуснатите тренировъчни дни. Наскоро се завърна на терена и игра едно полувреме в мач на дубъла, а от два дни тренира и с представителния отбор.

Оперират Дани Начев

Треньорът на варненци Димитър Димитров още от края на миналата година заяви, че ще даде шанс на младия полузащитник, чиято импровизация в играта все по-рядко се забелязва по българските терени. Младокът, който бе и капитан на юношеската формация на националния отбор до 18 години, е готов да докаже, че не трябва да бъде отписван от голяма игра.

Херо взе решение за талантлив халф на Спартак (Варна)

Има голяма вероятност Начев да попадне в групата за мача на Спартак срещу Лудогорец за Купата на България на 4 април, което ще бъде и първото по-голямо предизвикателство от психологична гледна точка на завърналия се след контузия талант.Автор: Пламен Трендафилов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти