Божинов засипа с похвали Тодор Неделев, а Тошко обеща Ботев да се бори за Европа

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев говори пред Sportal.bg по време на лагера на “канарчетата” в Дубай. Тошко даде мнението си пред Владимир Стоянов и в компанията на Валери Божинов, който е част от екипа на Sportal в Обеднинените Арабски Емирства.

Валери Божинов вече е част от екипа на Sportal.bg за лагера на Левски

“Чувствам се добре, за съжаление се контузих в началото на лагера. За радост не е сериозна контузията, имах леко разтежение. От вчера вече тренирам наравно с останалите. Надявам се за последната контрола да съм на линия и да съм готов за началото на сезона. Направихме една добра подготовка. Има настроение, тренираме добре. Надявам се да вземем повече точки от първия полусезон и да се борим за седмо място и Европа”, каза Неделев.

“Не знам какво се случва с “Колежа”. Надявам се да мога да играя там. Чета, че феновете са ядосани отново. Доколкото знам има напредък”.

Божинов посети лагера на Левски и Ботев в Дубай

“Групата за квалификациите за Европейското не е от най-тежките, които сме имали преди. Естествено не е лека, но не е невъзможно да направим нещо. Всички имаме желание да се класираме на голям форум”, завърши Неделев.

“Най-важното и най-хубавото нещо е, че той е здрав и може отново да играе футбол. Той е футболист, който е важен за Ботев, но и за националния отбор. Той ще бъде основното ново попълнение на отбора, като се има предвид колко време отсъстваше”, каза пък Божинов за Тодор.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти