Владислав Иванов пред Block Out: С Левски ще направим всичко възможно, за да печелим на Купата на България

Волейболистът на Левски София и либеро на националния отбор на България Владислав Иванов гостува днес във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

“Тренираме много сериозно с Левски. Изиграхме 4 контроли преди турнира за Купата на България. Два с Хебър и по един с Монтана и Дея спорт. Надявам се да сме готови за двубоите в Пазарджик. На 1/4-финал излизаме срещу отбора на Нефтохимик. Много сериозен противник. С Левски ще направим всичко възможно, за да печелим на Купата на България”, заяви Владислав Иванов специално във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out.

“Отборът ни на Левски е изграден от много млади играчи и няколко опитни. Опитвам се и в ролята на капитан да давам съвети и да помагам на всички с каквото мога. Имаме много талантливи млади волейболисти, пред които предстои отлично бъдеще”, добави либерото на Левски София.

“Направихме един отличен първи полусезон със състава на Левски. Записахме страхотни победи, но накрая допуснахме и две непредвидени загуби от Черно море във Варна и то с 0:3 и от Берое с 1:3 в Стара Загора. Николай Желязков даде увереност на младите играчи и те показаха най-доброто от себе си в тези двубои. Но тепърва ни предстоят важните срещи в шампионата”, добави Влади Иванов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти