Продължават проблемите на Деле Али в Бешикташ

Бившият английски национал Деле Али продължава с неубедителните си изяви за турския Бешикташ, съобщава “Дейли Мейл”.

Англичанинът бе заменен още в 29-ата минута в мача на истанбулския гранд срещу третодовизионния Санлиурфаспор Купата на Турция. При смяната си Дела Али бе освиркан от привържениците на Бешикташ.

След като започна мача в сряда като титуляр срещу нискоразредния съперник, Али изтърпя мъчителни 29 минути, преди да бъде сменен от треньора Шенол Гюнеш, като тимът му изоставаше с 0:2 на собствения си стадион “Водафон Парк”.

Когато той напусна терена, ясно можеше да се чуе как публиката на домакините освирква 26-годишния играч, след като явно се е разочаровала от лошата му форма за клуба.

За капак Бешикташ обърна мача именно след смяната на Деле Али и спечели с 4:2, като един от головете отбеляза нидерландеца Ваут Вегхорст, който вкара 2 гола на Аржентина и се забърка в скандал с Лео Меси на току-що приключилото Световно.

Али е отбелязал само един гол в седемте си участия в лигата за Бешикташ досега, като в същото време се разписа и в предишното си участие за Купата на Турция. 26-годишният играч не успява дотук да възроди кариерата си, откакто премина в Бешикташ през август.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти