Йосиф Миладинов: Като отбор се представихме много добре, мисля за промяна в подготовката

Олимпийският финалист от Токио 2020 на 100 метра бътерфлай Йосиф Миладинов постави национален рекорд на 100 метра съчетано (54.06 сек) на Световното първенство на 25-метров басейн в Мелбърн и беше част от щафетата на 4 по 50 м свободен стил (заедно с Дениел Нанков, Калоян Братанов и Антъни Иванов), която завърши на девето място с национален рекорд от 1:26.58 минути.

“Като отбор мисля, че се представихме много добре, бяхме сплотени. Моето лично плуване не беше добре и мисля да направя някаква промяна в моята подготовка, защото така не може да продължава. Направих някакви малки постижения, но за мен това не е достатъчно. Всичко зависи от подготовката и от хората, с които се подготвям. Нещо задължително трябва да се промени, защото наближават олимпийските квоти и трябва да се покриват. От доста неща се нуждая, както и психически да ми е ок средата, в която се намирам, с хората, с които работя. Също ми трябва и възстановяване, което в Швейцария малко ми липсва. Пренебрегвам го, но ще го мисля тепърва.

Още не съм го обявявал официално и не искам да го обявявам, но за в бъдеще, ако реша да го направя, ще го обявя”, каза пловдивчанинът при завръщането на отбора в София.

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти