Григор Димитров ще играе три мача на смесени двойки на World Tennis League

Григор Димитров ще започне участието си на демонстративния турнир World Tennis League в Дубай на 20 декември. Това стана ясно след публикуването на програмата за груповата фаза на турнира. Първата ни ракета ще играе на смесени двойки с Паула Бадоса, а техни опоненти ще бъдат Доминик Тийм и Анет Контавейт.

Впоследствие Димитров го очакват още два мача от този тип. На 21 декември той ще обедини сили с Арина Сабаленка за сблъсък с Бианка Андрееску и Андреас Сепи, а два дни по-късно първата ни ракета отново ще излезе на корта рамо до рамо с Бадоса, като този път от другата страна на мрежата ще бъдат Гаел Монфис и Саня Мирза.

В турнира ще вземат участие четири отбора, които включват играчи и от двата Тура. Димитров е част от тима на Соколите, като освен него, Бадоса и Сабаленка в състава е и Новак Джокович. Надпреварата ще се проведе от 19 до 24 декември. Слоганът на турнира е „Най-великото шоу на корта“, а за доброто настроение на феновете ще се погрижат световни музикални звезди от ранга на Армин ван Бюрен, Tiesto и Ne-Yo.

tenniskafe.com

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти