Пламен Константинов побесня: Микрофон! Разкарай се

Новият селекционер на мъжкия национален отбор на България Пламен Константинов винаги се е славел като изключително емоционален.

На последния двубой на клубния си тим Локомотив (Новосибирск), Пламен Константинов побесня по време на едно прекъсване.

Локомотив, който играе без 6 контузени волейболисти - Константин Абаев, Дражен Лубурич, Павел Круглов, Андрей Родичев, Сергей Савин и Омар Курбанов, прие у дома Зенит (Казан).

Въпреки многото кадрови проблеми възпитаниците на Пламен Константинов играха много силно и поведоха с 2:0 гейма, но в крайна сметка загубиха с 2:3 гейма, въпреки страхотната игра на Иля Казаченков, който заби 32 точки.

По време на мача в Новосибирск със Зенит (Казан), старши треньорът на Локомотив Пламен Константинов започна да се ядосва така, сякаш отборът му губи от аутсайдер в първенството.

Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) поведоха с 2:0 гейма, но загубиха от Зенит (Казан)

В един момент нервността му дори започна да пречи на отбора. В четвъртия гейм при резултат 13:17 Константинов стовари гнева си на микрофона, който тонрежисьор насочва към отбора по време на таймаут.

Видео: Алмаз Хаиров "БО Спорт", @almazey

След като не искаше да махне микрофона, Пламен грабна "пръчката” с микрофон и я захвърли настрани, което изненада както озвучителя, така и коментаторите на двубоя.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти