Матеуш Ейсмонт няма да продължи участието си на Sofia Masters

Матеуш Ейсмонт няма да продължи участието си на есенния Мастърс, поради неотложен личен ангажимент през този уикенд. Пред Interactive Tennis, полякът признава, че съжалява, че няма да успее да продължи в една от любимите му надпревари.

„В момента съм в страхотна форма и се чувствах готов отново да спечеля този специален за мен турнир, но непланиран личен ангажимент е причината да се оттегля. Поздравявам момчетата за отличната игра до момента, като с нетърпение ще следя изявите им на централния корт на БНТЦ", заяви шампионът от миналата година и победител в ITL Finals 2021.

По този начин Марк Хаджиджеков се класира служебно за първия си финал в надпревара от сериите Мастърс, където утре му предстои сблъсък срещу победителя от другия полуфинал между Саркис Харалампиев и Светослав Стоичков.

Полуфиналната среща ще започне днес, точно в 18:00ч, като финалът в неделя е със същия начален час. От Интерактив тенис приветстват всички желаещи да наблюдават двубоите в Борисовата градина, като в същото време обещават, че ще излъчат двубоите на живо в FB за тези, които няма да успеят да присъстват.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти