Душан Тадич: Ясно е, че сме фаворити в групата за Евро 2024

Капитанът на националния отбор на Сърбия Душан Тадич демонстрира сериозно самочувствие, след като научи жребия за Евроквалификациите за първенството в Германия през 2024-а година. 

Атакуващият полузащитник на Аякс посочи своята страна като фаворит №1 в група G, но припомни и актуалните приоритети. Сърбия е в компанията на Унгария, България, Черна гора и Литва.

България с добър жребий за Евро 2024

"Със сигурност това е много интересна група и реално много атрактивна за нашата общественост. Познаваме добре всички отбори. Играхме съвсем скоро с Унгария, Черна гора и Литва. Всичките три отбора заслужиха уважението ни с представянето си срещу нас, както и отборът на България. Там селекционер е Младен Кърстаич, с когото работихме, когато той водеше нашия национален отбор, казва Тадич, цитиран от hotsport.rs.

Селекционерът на Сърбия: Няма фаворит в групата! Щастлив съм, че ще играем срещу България

"Ясно е, че сме фаворити – както за класиране на Европейското първенство, така и за първата позиция в крайното класиране в тази група. Но сега преди всичко, пред нас са Катар и Световното първенство. Така че всички наши амбиции и мисли са фокусирани в тази посока. Нека мине Световното, тогава ще говорим повече за квалификациите за Евро 2024", завърши Тадич по повод фокуса на съотборниците му.

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти