Треньорът на Брюж се закани на Атлетико Мадрид

Брюж ще се стреми да продължи победната си серия в Шампионската лига и при домакинството на Атлетико Мадрид в група “B”. Старши треньорът Карл Хьофкенс предупреди, че белгийската сензация може да победи всеки, ако има ден. 

Брюж е лидер с пълен актив от 6 точки, след като победи в домакинството си Байер (Леверкузен) с 1:0 и разби Порто с 4:0 като гост. Хьофкенс каза, че един правилен подход срещу Атлетико може да доведе до нов положителен резултат и да приближи отбора му до фазата на елиминациите. 

"Трябва да покажем абсолютна вяра. Това не винаги е било така в миналото. Нуждаем се от правилното мислене за това състезание и ние предприемаме стъпки в тази посока. Ако имаме добър ден, винаги можем да спечелим, няма значение кой е съперникът“, изтъкна Хьофкенс. 

Специалистът предупреди, че Атлетико, който победи Порто с 2:1 в Мадрид, но загуби с 0:2 в Леверкузен, ще бъде голяма пречка. 

"Разбира се, знаем, че ще играем с един от най-добрите европейски отбори. Шест точки от шест ни дадоха много увереност, но Атлетико е огромна заплаха, както у дома, така и навън. Те имат много качества“, лаконичен бе Хьофкенс.

Още от Футбол свят

Виж всички