Полуфиналът България – Италия на Евроволей U20 на живо по b1b.box

Волейболистите от националния отбор на България до 20 година, водени от Мартин Стоев, ще излязат срещу домакините от Италия в спор за място на финала на Европейското първенство.

Срещата ще се играе утре (събота) от 18:30 часа българско време и ще може да бъде наблюдавана на живо в ефира на b1b.box. 

България U20 на полуфинал на Евроволей 2022 след чиста победа над Гърция

До момента на континенталния „лъвовете“ записаха четири победи и едно поражение в груповата фаза. Така те завършиха на второто място в предварителна група „2“ и си осигуриха среща с „скуадра адзура“ на полуфиналите. 

България срещу Италия на полуфиналите на Евроволей 2022

В другата полуфинална среща един срещу друг ще се изправят отборите на Полша и Белгия. Именно белгийците нанесоха единственото поражение на България, още на старта на Европейското. Двубоят между Полша и Белгия също ще може да наблюдаван на живо в ефира на b1b.box, като срещата ще се играе отново утре (събота) от 21:00 часа. 

В неделя пък b1b.box ще излъчи и двата финала, като спорът за бронзовите медали ще бъде от 18:30 часа, а този за титлата от 21:00 часа.

Освен волейбол през уикенда b1b.box ще излъчи и срещата между НСА и Тарту Валк от Континенталната купа по хокей на лед. Тя ще се играе в събота от 19:30 часа.

Още от Волейбол

Виж всички