ПСЖ готви оферта за Бернардо Силва, но Манчестър Сити няма намерение да го пуска

Пари Сен Жермен готви оферта в размер на 60 милиона паунда за халфа на Манчестър Сити Бернардо Силва, който е трансферна цел и на Барселона. Според „Скай спортс“ това предложение обаче изобщо няма да бъде разгледано не само защото предложението изглежда твърде скромно, но и защото „гражданите“ вече нямат никакво намерение да се разделят с португалеца, след като сезонът започна.

В началото на кампанията мениджърът на шампионите Джосеп Гуардиола обяви, че би искал Силва да остане, но ще го пусне да си тръгне, ако неговото желание е такова. Барселона имаше сериозен интерес, но така и не отправи официална оферта заради това, че клубът все още не успява да продаде Френки де Йонг, с парите от когото да финансира трансфера на Силва. Освен това от „Етихад“ са поставили цена от 100 милиона паунда на играча, което на практика е сложило край на интереса на Барселона, поне по отношение на летния трансферен прозорец.

Според „Скай спортс“ до момента нито Силва, нито негови представили са заявили официално пред клуба, че португалецът иска да си тръгне.

Още от Футбол свят

Виж всички