Инсиние със зрелищен първи гол в МЛС

Лоренцо Инсиние отбеляза дебютното си попадение в Мейджър Лийг Сокър. Италианският национал се разписа при драматичната победа на ФК Торонто с 4:3 като гост на Нешвил. Бившата звезда на Наполи беше точен в 77-ата минута с мощен удар извън наказателното поле.

В състава на Торонто личаха имената и на другите двама италианци, които бяха привлечени това лято - Федерико Бернардески и Доменико Кришито. Бернардески реализира дузпа в 54-ата минута, а другите две попадения за гостите вкара Джонатан Осорио.

В класирането ФК Торонто е на предпоследното 13-то място в Източната конференция с 26 точки, а на дъното с 22 е Ди Си Юнайтед, начело на който е Уейн Рууни. 

Гарет Бейл заби последния гол за лидера в Западната конференция ФК Лос Анджелис при успеха с 4:1 над Реал Солт Лейк. Уелсецът оформи крайния резултат в 87-ата минута. Бейл напредна по десния фланг, преодоля почти цялата защита на домакините и прати топката в мрежата. 

Чикаго Файър на Станислав Иванов затвърди добрата си форма с четвърта победа в последните пет мача. "Огнените" се наложиха с 3:2 срещу Шарлът, но българският нападател не игра заради контузия. Два от головете във вратата на бившия страж на Лудогорец Кристиан Кахлина вкара Качпер Пшибилко. 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти