Второ поредно издание за купата на град Варна по тенис на маса

Тазгодишното издание на турнира по тенис на маса Купа Варна е с награден фонд 4000 лева  и ще се проведе на 20-ти и 21-ви август по случай Деня на морската столица. Организатор на състезанието е СКТМ „Варна - 2015“ с любезната подкрепа на Община Варна. 

Надпреварата ще се проведе в една от най-актуалните и модерни зали по тенис на маса в България - Collizeone Table Tennis Arena във Varna Towers (Двете Кули). Официална топка, с която ще се играят двубоите, е DHS 3, а срещите ще се проведат на 6 маси от ITTF ранг - BUTTERFLY Centrefold 25.

Тази година бройката на състезателите, имащи право на участие, се увеличава на 74, като те ще бъдат одобрени от организатора на турнира СКТМ „Варна - 2015“. Всеки желаещ да се бори за Купата на Варна ще трябва да изпрати заявка на имейла на клуба, а мястото му ще бъде потвърдено с обратен имейл, след което името му ще бъде вписано в списъка с участниците. Организаторът си запазва правото да подбере състезателите сред всички заявки, за да гарантира високото качество на надпреварата.

Още от Тенис

Виж всички