Локомотив (Пд) и Септември (София) не се победиха в Банско

Локомотив (Пловдив) и Септември (София) не се победиха и завършиха наравно 1:1 в приятелски мач, игран в Банско. Столичани поведоха след нелеп автогол на Мохамед Траоре, докато Георги Каракашев изравни за пловдивчани.

Септември започна срещата много активно, като още във втората минута удар на футболист на столичани срещна гредата.

Само четири минути по-късно „вишневите“ излязоха напред в резултата, след като Мохамед Траоре върна неразчетено към Пиргов и топката се озова във вратата на „смърфовете“. Осем минути след автогола Траоре бе заменен.

В 18-ата минута гол на Локомотив Пловдив бе отменен, след като Райън Бидунга се разписа с глава, но преди това извърши нарушение срещу футболист на Септември.

Минута по-късно опасен изстрел на Димитър Илиев мина покрай вратата.

Половин час след началото на срещата Локомотив Пловдив изравни, след като Бирсент Карагарен центрира добре от ъглов удар, а Георги Каракашев засече във вратата на Септември.

В заключителните минути столичният тим можеше отново да поведе, след като футболист на „вишневите“ се озова очи в очи с Пиргов, но стреля неточно.

В 57-ата минута Карагарен намери Бабакар Дион в наказателното поле, но той стреля неточно с глава.

Четири минути по-късно нов удар на Дион премина близо до вратата. В 63-ата минута Йосип Томашевич шутира над вратата.

Седем минути по-късно се стигна до напрежение между двата щаба след спречкване между Райън Бидунга и Валери Божинов.

В 78-ата минута Валери Божинов имаше добра възможност, но Пиргов спаси. В последната минута пред Божинов се откри нов шанс, но отново Пиргов не позволи на топката да навести мрежата му.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти