ЦСКА - София намери заместник на Жорди Кайседо

Ръководството на ЦСКА - София е намерило заместник на голмайстора Жорди Кайседо, който почти сигурно ще бъде продаден до затварянето на трансферния прозорец. 24-годишният еквадорец отбеляза 22 попадения във всички турнири през изминалия сезон и логично привлече вниманието на редица чуждестранни клубове. 

В последните дни конкретна оферта за правата му отправи турският гранд Бешикташ, но тя не се хареса на отговорните фактори на "Армията" и бързо бе отхвърлена. Според медиите в южната ни съседка обаче "черните орли" не са се отказали от нападателя и е много вероятно да се върнат с подобрено предложение. 

Бешикташ вдига офертата за Жорди Кайседо

От ЦСКА - София са заковали цена от 5 милиона евро на звездата си, което би превърнало евентуален изходящ трансфер в най-скъпия в "червената" история. Според агента на играча Ернан Банато запитвания за него има от Европа, Южна Америка и Азия. 

Преди дни пък в интервю в родината си Кайседо разкри, че мечтае да играе във Висшата лига. Английските медии усилено го свързват с новака в елита Фулъм, но потвърждение на тази информация няма. 

Интересът към Жорди Кайседо не стихва, Фулъм продължава да следи голмайстора на ЦСКА - София

На "Армията" работят усилено по лятната си селекция, като дейно участие в нея взима новият треньор Саша Илич. ЦСКА - София ще привлече поне половин дузина нови футболисти, като сред тях ще присъства централен нападател. 

Илич води трио от Чукарички на “Армията”

"Червените" вече са влезли в контакт с футболист, който действа на върха на атаката и са на финалната права в преговорите с него. Идеята на ръководството е евентуална продажба на Кайседо да не се отрази на тима, а новият централен нападател да бъде готов веднага да се включи в игра.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти