Сираков: Постоянно търсим спонсори, в момента Левски е атрактивен и има интерес

Наско Сираков разказа в предаването "На фокус" заедно с Илияна Раева за тяхната дългогодишна връзка, както и за всички препятствия, през които са преминали.  Собственикът на Левски беше запитан и за клуба и най-пресния успех - спечелването на SESAME Купа на България. Той изтъкна, че когато е част от столичния гранд, трофеите никога не закъсняват.

Наско Сираков отговори на Гриша Ганчев

„Илияна се убеди, че съм на карък на ансамбъла и вече не пускам телевизора. Тя не вярваше първоначално, че нося лош късмет, но после го забеляза. Дори и като гледам на запис момичетата и се притеснявам да не изпуснат!”.

“Емоцията след триумфа с Левски е голяма. Последните две години бяха ужасяващи за клуба, за мен и за семейството ми. Този трофей върна вярата на всички фенове в отбора. Изпитах удовлетворение и радост за всички изстрадали привърженици, които изтърпяха толкова години на разочарование“.

„Започнах да играя в Левски с фантастично поколение. Имахме страхотен отбор с чудесни играчи. Тенденционно беше смазан този тим през 85-а година, съответно и преименуван. Бяхме изхвърлени от футбола за дълго време. След това играх с друг много силен отбор през 90-те години, с големи играчи. 5-6 от тях бяха в националния тим през 94-а. Може да изглежда като хвалба, но Левски винаги печели, когато съм част от клуба".

„Не търся президент, но всеки ден търсим спонсори. Левски е атрактивен в момента. Има интерес. Ако се появи сериозен инвеститор и реша, че е полезно за клуба, то ще се допитам до левскарите за мнение. Истината е, че от Левски не съм получил едно копче“, заяви той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти