Никодимов: Трябва да разкарат някои некадърници

Славният халф и старши треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов стана поредната легенда с коментар след вчерашния финал за Sesame Купа на България, спечелен от Левски с 1:0. Паро се изказа против наставника Алън Пардю и определи някои футболисти от селекцията на ЦСКА - София като "некадърници". 

Майкъла: Безобразни! Пречихме на Левски да играе футбол! Страшно е

"С тези тромави полузащитници какво може да направиш? Те бягат бързо колкото мен, а аз гоня 80 години вече. Димитър Якимов като тръгнеше минаваше по четирима-петима от съперника и правеше голове, или извеждаше играч на празна врата. Трябва да ги разкарат някои некадърници. Ако трябва да изстрадат привържениците още две-три години колебливи игри, но да си стегнем школата. 

Голяма легенда на ЦСКА попиля клуба на Ганчев

Като го гледам Пардю, начело на ЦСКА нищо не направи. Играта ни е кошмарна - бавна. Левски играха по-нападателно, много по-свежо. Не че кой знае какво са направили в мача, но бяха по-организираният отбор. Вярно, че малко случайно вкараха, там си е виновен и този Лам - искаше да се направи на голям футболист, но не стана работата", заяви Никодимов пред "Топспорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти