Голяма легенда на ЦСКА попиля клуба на Ганчев

Легендарният централен нападател на ЦСКА Спас Джевизов даде любопитно интервю в официалния сайт на ЦСКА 1948. Бившият голмайстор атакува ЦСКА - София, като заяви, че клубът е "дошъл от Ловеч и играе под наем на "Армията". Джевизов каза още, че в Борисовата градина второто място е равно на последно и навремето е подарявал своите сребърни медали. Припомняме, че името на Спас се пее в две песни на сектор "Г" - "Спас Джевизов изненада..." и "ЦСКА прегърна здраво купата". От миналата година той е главен скаут на ЦСКА 1948.

"ЦСКА е моята съдба. Всичко, което съм го изживял, остава завинаги в сърцето ми. Това е моят живот! Нотингам, Ливърпул, Реал Сосиедад, но това е история и ще си остане история. В днешно време е трудно да си помислиш, че ще победиш настоящия европейски шампион и кога ще се срещнеш с него. Да нося червената фланелка беше чест и достойнство за мен и моите колеги, раздавах се на 100%, давайки и повече, ако трябва, залагах и здравето си. 

Майкъла: Безобразни! Пречихме на Левски да играе футбол! Страшно е
Майкъла: Безобразни! Пречихме на Левски да играе футбол! Страшно е

Трудно можеш да подкрепяш днес този отбор, който играе там (в Борисовата градина) под наем. В никакъв случай, няма как да го подкрепя. Разделихме се и ветерани, и фенове. За нас винаги второто място е било все едно сме последни, сребърните медали ги подарявах, второто място беше недостойно - гонехме само първото място.

13 ЦСКА - София - фенове

Целите бяха високи, различно от всичко това, което прави този наемен отбор на "Армията", дошъл от Ловеч, незнаейки какво значи чест, достойнство, армейци и т.н. 

46 Представяне на книга за Аспарух Никодимов

Четете книгата на Аспарух Никодимов! Всеки, който иска да се запознае с историята на нашия голям отбор, за славните мачове на ЦСКА, да си вземе тази книга. А не книжките, написани от тролове, наведени до земята, безподобни, които след напускането на ловешкия тим, само за една минута ще бъдат забравени завинаги", заяви Спас Джевизов. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти