Миланов: Това беше голям финал за нас

Халфът на Левски Георги Миланов заяви, че мачът с Черно море, който “сините” победиха 2:0, е бил като финал за клуба. Той поясни, че ситуацията на клуба е такава, че играчите нямат право на грешка в нито един от следващите двубои.

Левски мечтае за третото място след корида на "Герена"

„Много труден мач. Черно море е солиден тим, играха доста агресивно. Не трябва да се отпускаме, а да играем постоянно за победа. Нямаме право на грешка на този етап, само сме се докарали до това положение.

Последните два мача се чувствам по-добре. Имах и леки болежки, но вече нещата отиват в правилна посока и се надявам да стане все по-добре. Това беше голям финал за нас и предстоят още много финали. Идват мачове срещу Лудогорец и ЦСКА, в които ще си сверим часовниците.

Тези два тима ни превъзхождат единствено с дълга скамейка. Загубихме злощастно срещу Лудогорец. Два мача, полуфинал за Купата е. Ние сме длъжни да дадем всичко от себе си и да изпълним наставленията на треньора.

Спекулации винаги има в големи клубове като Левски. Всички се отнесоха професионално и се разбрахме за не повече от минута за бъдещето ми.

Няма по-голяма нещо от това тази публика да ми скандира името. Ще се върна по-силен и ще покажа още по-силни игри. Много съм благодарен за подкрепата, това няма как да се купи. Ние сме едно цяло, с всички хора от щаба и играчите.

Никога не съм мислел за друго освен футбола. Спортна натура съм и умея много спортове, но това е спортът на моето сърце“, завърши той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти