Бьорнсон успя да победи Еди Хол в най-тежката боксова среща

Двама от най-силните мъже в света се сблъскаха в Дубай. Хафтор „Тор“ Бьорнсон се изправи срещу своя враг Еди Хол в дългоочакван боксов мач. 

Двамата бяха с общо тегло от близо 300 килограма, което е най-тежката битка в историята на бокса. Еди тежеше 142.2 килограма, а Бьорнсон беше с тегло 152 килограма. 

На ринга Хол започна с няколко силни удара, които хванаха Бьорнсон неподготвен. Бьорнсон отговори със солидни леви крошета, които окървавиха дясното око на Хол. Еди вкара удар на Тор във втория рунд, с който го свали на земята, но Бьорнсон бързо се възстанови. 

Хол свърши повече работа в третия рунд и вкара тежки контра удари, но Бьорнсон успя да отбележи голям нокдаун в оставащи секунди на рунда. И двамата големи мъже си размениха удари в четвъртия, но без нокдауни.

Хафтор започна да увеличава натиска в четвърия рунд, докато Хол държеше ръцете си надолу и се движеше назад из ринга. Тор показа добро кардио за своите килограми и вкара по-добрите попадения в срещата. 

Бьорнсон отбеляза още един масивен нокдаун в шестия и последен рунд, за да сложи финалните щрихи на победата си с решение - (57- 54, 57-54, 57-54)./mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти