Интер и Манчестър Юнайтед следят защитник на Фиорентина

Сръбският защитник на Фиорентина Никола Миленкович е една от приоритетните трансферни цели на Интер за лятото, съобщава “Гадзета дело Спорт”. Според розовия вестник “нерадзурите” виждат в лицето на Миленкович потенциален заместник на нидерландския бранител Стефан де Фрай.

Брозович остава под въпрос за домакинството на Интер срещу Фиорентина

В същото време от италианското издание посочват, че интерес към Миленкович има и от страна на английския гранд Манчестър Юнайтед. Според “Гадзета” на мача на “виолетовите” от Флоренция с Болоня е имало скаути на “червените дяволи”, които са наблюдавали изявите на защитника. Фиорентина спечели с 1:0 срещата. От Интер пък ще имат възможност да добият още по-сериозни впечатления от сърбина утре, когато Фиорентина ще гостува на “нерадзурите” на “Джузепе Меаца” в Милано в мач от Серия “А”.

Фиорентина пречупи десетима от Болоня и отново погледна към Европа

Договорът на Миленкович с “виолетовите” изтича през 2023 година и се очаква това лято футболистът да си тръгне от “Артемио Франки”. Сходна е ситуацията и с Де Фрай, чийто контракт с шампиона на Италия изтича през 2023.

Според “Гадзета” от Интер следят и други защитници: Глейсон Бремер от Торино, Матия Вити от Емполи, Маркос Сенеси от Фейенорд и Луис Фелипе от Лацио.

Още от Футбол свят

Виж всички