Атлетико Мадрид се интересува от Ромелу Лукаку

Атлетико Мадрид може да опита да привлече в редиците си нападателя на Челси Ромелу Лукаку през лятото, твърди "Фишайес". 28-годишният таран не се чувства щастлив на "Стамфорд Бридж" след като се завърна там през лятото. Той е отбелязал скромните 11 гола в 33 мача и все по-усилено се говори, че ще потърси ново предизвикателство след края на сезона.

Освен това Челси се намира в доста трудна ситуация след санкциите, които бяха наложени на собственика Роман Абрамович. Нищо чудно клубът да бъде принуден да се раздели с много от звездите си през лятото. От Атлетико ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат Лукаку на "Уанда Метрополитано".

Диего Симеоне вече усилено търси заместник на Луис Суарес, който се очаква да си тръгне след края на сезона. Нищо чудно клубът да се раздели и с Жоао Феликс, така че привличането на качествен нападател ще бъде от първостепенна важност.

Атлетико обаче не е единственият кандидат за подписа на Лукаку. Говори се, че той е желан и от бившия му клуб Интер, както и от Барселона. Белгиецът като че ли клони повече към завръщане на "Сан Сиро", като вече няколко пъти сподели, че мисли за подобен вариант.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти