Левски пусна кадри на калния терен в Бистрица

Ръководството на Левски пусна в своето мобилно приложение кадри от състоянието на стадиона в Бистрица, където утре "сините" ще гостуват на ЦСКА 1948 в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. На кадрите се вижда, че теренът е изключително кален, а поддържащите съоръжението вадят кал от терена. Както е известно, в началото на седмицата имаше и няколко сантиметра сняг върху терена на стадиона в Бистрица, което определено е влошило неговото състояние.

Стоилов: Свързахме се с клуба 48, ЦСКА заслужава уважение - нов отбор след завръщането в елита

Шефовете на “сините” искаха двубоят да не се провежда там, тъй като теренът не е добър за игра и защото стадионът е прекалено малък за желаещите да посетят срещата. От щаба на домакините пуснаха 500 билети за феновете на Левски, като половината са на стойност 40 лева, а другата на цена от 20 лева. 

ЦСКА 1948 пусна 500 билета за феновете на Левски, половината са по 40 лева

Собственикът на 26-кратните шампиони Наско Сираков дори ходи на среща с генералния спонсор на "червените" Цветомир Найденов, за да се опита да го убеди срещата да бъде преместена на стадион "Васил Левски", но видимо без успех.

Вчера и кметът на СО - район “Панчарево” Николай Гюров заяви, че настоява за пренасочване на мача, насрочен за събота от 15:00 ч. на стадион „Витоша“ в Бистрица. “Стадионът в с. Бистрица е разположен в началото на населеното място в непосредствена близост до не урегулирано кръстовище на основната пътна артерия между София, Бистрица, Самоков и редица туристически обекти в района. Няма буферни паркинги, които да осигурят безпрепятственото паркиране на личните автомобили на футболните фенове”, заяви г-н Гюров. 

Кметът на район "Панчарево" не иска ЦСКА 1948 и Левски да играят в Бистрица

Днес Станимир Стоилов заяви, че се натъжава от дадени неща в родния футбол, като обяви, че тази ситуация е изключително голяма провокация към Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти