Станаха ясни датите на контролите на Спартак (Вн)

Вчера футболистите на Спартак (Варна) проведоха първата си тренировка за 2022-ра година на клубния стадион. Заниманието бе проследено от ръководството и феновете на клуба. Старши треньорът Васил Петров съобщи, че стартира годината без контузени футболисти.

Спартак (Варна) представи нападател от дубъла на Лудогорец

"Силни футболисти са. И двамата са много добри на своите позиции. За Веско Любомиров имаше сериозен интерес и от други отбори в страната, а Георги Чукалов се раздели с Лудогорец-2 и така успяхме да ги привлечем при нас", каза Петров.

Старши треньорът на "соколите" изрази добри впечатления от качествата им на терена и надеждата, че ще се адаптират бързо към стила на игра в Спартак. Георги Божилов, Александър Стефанов и Николай Василев са имената, които вече не са част от Спартак (Варна).

Предстои зимен подготвителен лагер на тима в турския курорт Анталия. Футболистите заминават на 16-ти януари и ще останат там до края на месеца, потвърди Васил Петров.

Вече са ясни три от четирите контролни срещи, които ДсоколитеФ ще изиграят в Анталия.

Потвърдените срещи са със сръбските елитни тимове ФК Раднички (Ниш) и ФК Раднички 1923 (Крагуевац) , както и северномакедонския Македония Гьорче Петров (Скопие). Предвидена е и четвърта контрола с казхстанския Туран.

19.01. Ц ФК Туран (Алим - Казахстан); 22.01. Ц ФК Македония-Гьорче Петров (Република Северна Македония) 26.01. Ц ФК Раднички 1923 (Крагуевац, Сърбия) 29.01. Ц ФК Раднички Ниш (Сърбия).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти